Wednesday, 15 May 2013

Follow The FLow ....

Bismillah...

Assalamualaikum...

Tadi masa tengah feeling2 banyak idea keluar..

sekarang dah hilang terus bila dengar berita 'baik' dari housemate...

geram terus ase...sabo jela..

actually..dah lari tajuk entry ni ngan intro ni....

sebenarnya camni..tadi mase tengah bace satu buku ni terbace dialog let's follow the flow...

tulah yang aku nak buat dulu...ikut je arus kehidupan ni tanpa sebarang perancangan..

pastu bila terfikir2 balik..sume tu takkan terjadi kalau kite takde usaha..,

umpama camnilah 'kite ni hidup xyah usaha ape2, tunggu je sampai mase mati..mati la..tanpa 

bawa bekalan akhirat'...rugi kalau hidup ni tak dinikmati tapi nikmati la dengan syariat islam..

bila fikir2 balik...betul la...takkan nak tunggu bulan jatuh ke riba kot...

sume tu takkan datang tanpa usaha dan do'a....

sekarang ni cita2 aku sudah dicapai tapi masih ditahap permulaan la..

tapi impian sebagai seorang wanita tu masih tak nampak..aku xtaw la aku yang kurang usaha..

atau Allah lebih tahu ape terbaik untuk aku..mungkin kalau aku kawen awal..

adela buruk nye..adela baiknye..wallahu'alam...Allah Maha Mengetahui...

tapi aku masih berharap agar hubungan kami ni end up with happily ever after...

haiish..macam cerita kartun plak...hehe...Aamminn..insyAllah...

2 comments:

  1. Nice post! Really liked it, you gonna check this one
    web designing firm
    Thanks

    ReplyDelete
  2. Execellent article
    Lovely
    So much useful and reliable
    See this-
    http://freeprintablecalendar123.com/2016/09/29/october-2017-calendar-holidays/
    http://freeprintablecalendar123.com/2016/09/21/october-2017-calendar-landscape-portrait-a4-sheet/
    You may love it
    Thank You!

    ReplyDelete